שרירי בטן- לירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/01/2002 | 11:51 | מאת: ענבל

ירון שלום!! אני בת 24 . מאז שאני זוכרת את עצמי היתה לי מעין "כרס". בצבא עשיתי דיאטה וירדתי יפה מאוד . שילבתי אימוני כושר גופני עם קלטות ובערוץ הספורט, הליכות, אירובי- פיתחתי שרירים קלים בידיים וברגליים. לא משנה כמה כפיפיות בטן עשיתי ה"כרס" הזו לא יורדת. אני 169 ושוקלת 55 ק"ג נראית טוב מידה 38 ולפעמים 36 במכנסיים אך עדיין מטרידה אותי הבעייה הזו. אני לא יכולה ללכת עם חולצות בטן כי יחשבו שאני בהריון חודש שלישי. מה עושים? איזה אימון כושר יעזור לי להפטר מהבטן הזו? באחת מהתשובות שלך רשמת דיאטה וזה לא עזר לי. יש לציין שכיום אני שומרת על המשקל : אוכלת הרבה פירות וירקות, אני צמחונית, גבינות דלות שומן (אחוז מקסימלי של שומן בגבינות שאני אוכלת הוא 5% ) אוכלת רק לחם מחיטה מלאה ולעיתים רק פריכיות אורז, אבל אני צורכת הרבה קפה עם חלב דל שומן 1% . אנא עזור לי אני מתוסכלת!!! ענבל

09/01/2002 | 14:52 | מאת: ירון

יהיה לי קצת קשה לעזור לבעיה כל כך ספציפית, בלי לראות אותה. אבל ייתכן שיש לך רק בעית יציבה, ואת צריכה ללמוד "להכניס " את הבטן. תני לי לחשוב איך אפשר לאפיין את הבעיה בסייבר ספייס....

09/01/2002 | 16:01 | מאת: טלי

ירון, ראשית, תודה שענית לי. האם תחזור אליי עם איפיון הבעיה? תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה