כאבים בשרירי הבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/02/2001 | 19:29 | מאת: ניר

אדי שלום אני מקווה מאוד שתעזור לי בבעייתי: אני הייתי משחק כדורגל באופן חובבני ועובד בעבודה פיזית באותו הזמן: דבר שגרם לי לכאבים בשרירי הבטן ולאחר שלא הפסקתי לשחק כל יום, הכאבים המשיכו ואף ירדו למפשעות ומאוחר יותר גילו לי בקע מפשעתי. תיקנו לי את הבקע ואין לי כאבים שם. נותחתי לפני שנה בערך. אבל הכאבים בשרירי הבטן לא מפסיקים וכל פעם שאני מנסה לחזור לפעילות השרירים לאורך כל שריר הרקטוס כואבים לי. נבדקתי אצל הרופא המנתח והוא אמר לי שבקע אין לי ובשרירי בטן הוא לא מכיר את הבעיה.(הוא לא רופא שמתעסק עם ספורטאים אלא כירורג רגיל מטעם הצבא). אז רציתי להתייעץ איתך אולי אתה מכיר דוקטור שמבין בפציעה מסוג זה של שרירי הבטן. או בוינגייט איזשהו טיפול כי אני מוכן לעשות הכל ואני אובד עצות בתודה מראש ניר חן

09/02/2001 | 18:16 | מאת: אדי מלמד

ניר שלום, עצתי לי אלייך היא לפנות למכון לרפואת ספורט בוינגייט ולהזמין שם תור, שם יאבחנו ויטפלו בך - מספר הטלפון הוא 8639424/6 בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה