ללא ספק, יש כאן עליית מדרגה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/01/2002 | 11:16 | מאת: שלומי

הי, נכון שעליה במדרגות זה משהו קשה במיוחד. באופן מפתיע ? כאילו, כל מדריגה זה נראה כלום. ביג דיל, כולה, מרימים רגל ועוד רגל , מה כל כך קשה בזה ? עוד עלה בדעתי: למה לא עושים אליפות עולם בעליה במדרגות או שיא עולם בתחום. מי עלה הכי הרבה מדרגות במכה אחת , או משהו כזה. האם מבחינה ספוטיבית זה יעיל ?

02/01/2002 | 13:18 | מאת: אסנת

זה טוב לשרירי הישבן... שלומי, תגיד, אם היה אפשר לעשות ספורט תוך כדי גלישה באינטרנט, היית עושה??? חייב להיות משהו שיזיז אותך!!

02/01/2002 | 14:19 | מאת: שלומי

לא יודע, נראה לי שאני צריך קבוצת תמיכה. ראית את הסרט "מועדון קרב" או משהו כזה ? האמת היא שראיתי רק את ההתחלה שלו. זה מתחיל די דבילי, אחר כך נקראתי לאיזה משימה דחופה ומאז לא התפנה לי הזמן לגמור לראות את הסרט. האמת זה התחיל כל כך מחורבן שלא כל כך התחשק לי להמשיך. בכל אופן, יש שם משהו מענין בהתחלה. בארה"ב ארץ החכמים, יש לכל מחלה וצרה ותסבוך, קבוצת תמיכה. אז השחקן שם מתחיל לחבב את המפגשים האלו והולך לכל הקבוצות אפילו שהוא בריא לחלוטין . מין שגעון שכזה. אז אולי צריך לעשות קבוצת תמיכה לפדלאות שרוצים מנטלית ותיאורטית לעשות ספורט, בעיני רוחם הם מעופפים ורצים ומרימים משקולות ועולים מדרגות ומה לא ? , אבל למעשה, לא מזיזים את התחת. מה דעתך ? אולי ניקח את ירון שינחה את הקבוצה ? אם זה לא בשבילך, אולי תהיי הצ'יר לידריסטית שלנו ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה