השריר הכי חשוב.....

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/01/2002 | 15:18 | מאת: ליאת

שלום , איך אני מצליחה להגדיל את השריר הכי חשוב של בעלי ? כדי למנוע אי הבנות , כן , אני מתכוונת לשריר הגברי שאמור לענג את האישה......

01/01/2002 | 15:49 | מאת: רויטל

גיברת, צר לי לאכזבך אך זהו אינו שריר אלא רקמה ספוגית שבהתמלאותה בדם (=בזמן גירוי מיני), היא מתנפחת, גדלה ומתקשה, ממש כמו צינור מים כשפותחים את הברז - אי אפשר לשנות את נתוני הטבעיים של הצינור... מה שכן, אפשר לשפר את ה ב-י-צ-ו-ע-י-ם !!! לא פחות חשוב (נו, בואי נאמר) ע"י כיווץ יומי של השריר אשר מחבר את כלי-זינו לאגנו. הכיצד: כיווצים ושיחרורים כל יום כ - 5-10 דקות כאילו הוא מתאפק לא לחרב... או להשתי...בקיצור כאילו הוא מתאפק לא ללכת לשירותים כשהוא ממש צריך. ניתן לחוש בכיווץ השריר עם האצבע באזור בין פי-הטבעת לאיבר המין (שאגב מהווה איזור גירוי לגבר, לידיעתך). בהצלחה :-)

01/01/2002 | 15:57 | מאת: שלומי

רויטל, צריכים אחת שכמוך בפורום "שיפור התפקוד המיני" נראה לי שיש לך מה לתרום שם

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה