ירקות אדומים -ירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/12/2001 | 21:06 | מאת: סנונית

ערב צח לפני זמן מה אמרת כי יש להתיחס לעגבניה כאל פחמימה האם זה כולל את כל "האדומים" גמבה, פלפל אדום וכו'

31/12/2001 | 06:55 | מאת: ירון

בחרתי בזמנו ניסוח מאוד פשטני. רוב האנרגיה האצורה בעגבניה היא ממקור פחמימתי. זה נכון לכל הירקות וגם לכל הפירות. בדיאטה מודרנית לא סופרים קלוריות אלא יחידות תזונה, ולכן העגבניה נחשבת ל"למנת ירק" . מכל מקום עגבניה גדולה מכילה בסה"כ 20 קלוריות כאשר 15 מהן ממקור פחמימתי. פלפל אדום באותו משקל מכיל 32 קלוריות, מתוכן 25 ממקור פחמימתי. אלה ירקות חיוניים ביותר בכל דיאטה היות ומכילים כמויות אדירות של ויטמינים ומינרלים, וגם תאית.

31/12/2001 | 09:59 | מאת: SF

thank's

31/12/2001 | 09:59 | מאת: סנונית

thank's

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה