האם התרגילים מועילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/12/2001 | 12:44 | מאת: maya

שלום רב , החלטתי להוסיף לאימון של אופני כושר ( 4 פעמים בשבוע) גם תרגילים לעיצוב ירכיים וישבן ואלו 2 סוגים שאני עושה מעבר לאופני כושר: שכיבה על הצד והרמת הרגל מעלה (תרגיל נפוץ) 2 סטים של 30 ועמידה על ברכים והנפת הרגל קדימה ואחורה (לחיזוק ישבן) 2 סטים של 20 האם זה מועיל ?? ואם לא מה תוכל להציע לי??? בתודה מראש מאיה

30/12/2001 | 15:00 | מאת: ירון

התרגילים אינם יעילים. בקשי שילמדו אותך squat dead lift good morning loungh side lounghes leg press העומסים שאת עובדת בהם אינם יעילים השארי בתחום 10 - 20 חזרות בסט עם משקל מתאים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה