שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/12/2001 | 10:42 | מאת: שי

שלום לירון קראתי את תשובתך בנושא השאלות החוזרות של האנשים אני רוצה להמליץ על משהו אבל אני לא יודע אם זה ישים פנה למנהלי האתר והצע להם להקדיש חלק לשאלות נפוצות שחוזרות על עצמן לדוגמא מי שנכנס היום כדי לברר פרטים על משכנתא לרוב יגיע לחלק בו יש שאלות נפוצות של אנשים בעבר ותשובות הבנק אליהן - כמובן שבשאלות אלו טמון ידע רב באופן כזה לא תתעיפו ממתן תשובות בכל מקרה בלעדיך הפורום לא שווה הרבה !

29/12/2001 | 11:32 | מאת: ירון

תודה על המחמאה ועל ההצעה. אני בפירוש חושב שזה רעיון מצויין, אבל לא תמיד יש הסכמה לגבי הפתרון המוצע. בכל אופן - אני מקווה שיתווסף מדור כזה.

29/12/2001 | 15:37 | מאת: אסנת

וצריך לציין שיש לאתר מנוע חיפוש שמאפשר חיפוש חומר בנושא ספציפי בכל האתר וזה כולל גם את הפורומים. פתרון טוב למי שיודע מה הוא מחפש :)) ואני מסכימה לגבי נוכחות ירון בפורום!!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה