כושר גופני אחרי גיל הבגרות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/01/2001 | 23:32 | מאת: רמי

שלום לך ד"ר.. היום 29.01 יום ההולדת שלי ואני בן 17 שנה, גובה 172 ומשקל 55! (ואני חושב שעברתי את גיל הבגרות).. שאלתי היא: 1. לפני שבועיים התחלתי להתאמן 3 ימים בשבוע במכון כושר, אבל שמעתי שזה יכול לפגוע ולהשפיע שלילית על הגוף שלי מבחינת צמיחה וגובה?! האם זה נכון? 2. אומרים שלהתאמן אחרי גיל הבגרות בשביל לבנות את הגוף על ידי כושר גופני וכלכלה נכונה? מה מתכוונים בזה? ואם זה יכול לעזור לגוף שלי? אשמח לשמוע תשובתיך בזמן הכי קרוב והמשך עבודה מוצלחת רמי

02/02/2001 | 19:33 | מאת: אדי מלמד

רמי שלום , ראשית אינני ד"ר ואני רחוק מכך, שנית עפ"י מחקרים אמריקאיים הגדילה מתבצעת עד גיל 18 שבו כל מערכות הגוף ומבנה עצמות ושלד הושלם. שלישית, אין בעייה להתאמן 3 פעמים בשבוע , אתה יכול לבצע כל תרגיל למעט תרגילים אותם הינך מבצע כלפי מעלה בלבד. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה