פעילות מומלצת לאחר ניתוח הרניה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/12/2001 | 13:32 | מאת: גיל

שלום רציתי לשאול מהי הפעילות המומלצת לאחר ניתוח הרניה במיפשעה. לאחר כמה זמן מומלץ לחזור לפעילות ומה עלי לעשות? אני בן 34

27/12/2001 | 15:10 | מאת: ירון

איזה ניתוח עשית? אם זה לפרוסקופיה אז מהרגע שאין כאבים (שבועיים שלושה) אתה יכול לעשות הכול - סבולת לב ריאה, משקולות. באימון משקולות תוריד עומסים ל 20 חזרות, וכל 5 אימונים תעלה ב 2 חזרות עד שתגיע לעומסים הקבועים שלך. אל תעשה בשלב ראשון תרגילי close chain לחלק התחתון של הגוף, היות והם מפעילים עומס על השרירים בשיפולי הבטן. אם זה לא לפרוסקופיה אז אתה חייב להתייעץ עם כירורג.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה