אינטרוולים - לירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/12/2001 | 20:35 | מאת: סנונית

הי אתה חסר בפורום באופן קיצוני ....אני מקוה שלא נמאס לך .... בכל אופן יש לי שאלה מה החשיבות של אימון אינטרוולים(אם יש כזו) ושאלה נוספת כשיש התכווצות שרירים המלצתך היא?

27/12/2001 | 06:48 | מאת: ירון

אימון אינטרוולים זה תאור מאד כללי של תוכנית אימונים המיושמת בהרבה תחומים. למה הכוונה בדיוק? התכווצות שרירים - מסאג' ("סחיטה " לכיוון מנוגד ממרכז הגוף) מתיחות קלות - 3-5 "אינטרוולים" של 30 שניות כיווצים בעומס נמוך (אם לדוגמא התכווצו לך התאומים אז הליכה קלה למשך 15 דקות יכולה לעזור, אם זה השריר התלת ראשי זרועי - אז יישור ידיים בעומס נמוך של 30 חזרות יכול להועיל). שתיה של אלקטרוליט כלשהו, היות וכיווץ שריר יכול לנבוע גם ממחסור במלחים. כן, הייתי בחופשת מחלה, אבל רוב השאלות חוזרות על עצמן - אנשים עושים לעצמם חיים קלים ולא טורחים לדפדף קצת לפני ששואלים שאלה, וזה די מעייף.

27/12/2001 | 10:15 | מאת: סנונית

ועל זה אומרים ברוך רופא חולים....או במילים פשוטות ברוך שובך מקווה שהכל בסדר. אתה צודק בנוגע לשאלות אפשר תכתוב איזשהי הודעה כאן בנושא לכל המשתתפים החדשים .. יש לי כמה הערות למדור ביופי להעביר לך אותן כאן או למייל שלך שפורסם כאן בעבר ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה