קריטין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/12/2001 | 12:03 | מאת: קובי

אני מתאמן בחדר כושר ושותה לפני אימון קריטין+סוכר ענבים , מה המינון המומלץ והאם יש לחומר זה השפעות שליליות? למרות שיש לי כושר מעולה ואני מתאמן כ-4 פעמים בשבוע גם אירובי וגם אנרובי יש לי בעיה של צמיגים סביב המותניים מה לעשות? תשובתך אודה קובי

29/12/2001 | 12:07 | מאת: אדי מלמד

עפ"י שאלתך אני מבין כי אתה מעוניין לחטב ולעצב את גופך, אם כך קריאטין מונו הידרט אינו המוצר בשבילך אלא "אל - קרניטין" סוכר ענבים הינו ממריץ טבעי לזמן קצר ולא יותר. על כן אמור נא לי מהי מטרתך ואוכל לכוון אותך יותר

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה