מכון כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/01/2001 | 21:58 | מאת: גיא

אני במכון כושר ורציתי לשאול עד כמה קילו מותר לי להרים אני בן 14 וחצי גובה 165 משקל 48

02/02/2001 | 19:37 | מאת: אדי מלמד

גיא , בגילך אני ממליץ להתאמן "צעד אחר צעד" כלומר, קח לך את הזמן, אל תבצע תרגילים שבהם ישנו לחץ גדול או תרגילים שראית שאנשים אחרים עושים ואתה לא מכיר, אזי תפנה למדריך ותשאל אותו האם אתה יכול לבצע. מבחינת כמות משקל , עדיף לא להגיע יותר ממשקל גופך , למרות שאני מציע לך רק עבודת מכשירים וכמעט ולא משקולות חופשיים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה