אופניים והריון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/12/2001 | 08:44 | מאת: שירלי

שלום רב, אני חושבת שאני בהריון ולכן מרוב הפחד וחשש ש"יקרה " משהו אני פשוט הפסקתי לעשות אופניים כבר שבוע ,הפסקתי לעשות כפיפות בטן וכו'.......(למרות שאני מעוניינת להיות פעילה) האם החשש שלי מוצדק??? האם יש סיכון לעשות אופני כושר כ 40 דקות 4 פעמים בשבוע?? אני מרגישה די "שמנה" ששבוע לא התעמלתי.. בתודה מראש!!!

27/12/2001 | 06:58 | מאת: ירון

את יכולה להמשיך לדווש, אבל עדיף להימנע מתרגילים המעלים את לחץ הדם באופן חד. כלומר - כפיפות בטן לא, עבודה עם משקולות בעומס נמוך, בלי להחזיק אויר "בפנים" כן.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה