בעייה!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/12/2001 | 00:43 | מאת: יעקב

לאחרונה הורדתי הרבה במשקל, בערך 30 קילו, אני הולך לחדר כושר בערך 3-4 פעמים בשבוע אבל יש לי עדיין בעייה של עודפי עור יש למישהו פיתרון אולי?

29/12/2001 | 12:11 | מאת: אדי מלמד

אנא פרט סדר יומך הכולל תוכנית אימונים - כוח , לב ריאה ותזונה , פרטים אישיים כגון גובה גיל משקל ואת הזמן שלקח לך להוריד משקל זה ואיך ואנסה לעזור לך.

29/12/2001 | 12:28 | מאת: יעקב

אוקיי אז ככה: אני בן 21 גובה: 1.74 משקל: 84 לפני 9 חודשים שקלתי 120 קילו (לפי הטבלאות אני זוכר שאני צריך לשקול 76) התוכנית שלי היא קודם שעה על המכשיר האליפטי ואת השאר אני לא זוכר לפי הסדר כבר :) בקשר לתזונה, טוב אני כבר לא אוכל לחם, לא אוכל ממתקים, כבר 9 חודשים..ואני לא מתכון לחזור לזה. כל השאר אני אוכל אבל אני פשוט מפריד בין קבוצות מזון,ז"א לא אוכל חלבונים עם פחמימות למשל..התזונה זה לא הדבר שמטריד אותי בכלל, על זה התגברתי ואני לא מרגיש קשיים, עודפי העור הנפול זה מה שמטריד אותי, זה פשוט לא אסתטי ומציק

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה