החלפת אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/12/2001 | 21:25 | מאת: תיקי

נאמר לי כי מי שעובד בחדר כושר צריך להחליף את האימון שלו ואת מספר החזרות בכל סט מדי חודש כי הגוף מתרגל. אני לא מבינה את הרעיון הבסיסי פה- האם אני אמורה, אחרי כחודש של עשיית מכשיר "פרפר", למשל, להפסיק להתאמן עליו ולעבור למכשיר אחר? אני מפחדת שכל העניין הזה רק יפגע לי באימון!

27/12/2001 | 07:04 | מאת: ירון

את יכולה להישאר עם פרפר אבל לשנות את העומס, וכן לקצר את זמן המנוחה, וגם להוסיף תרגיל לשריר הכתף הקידמי מיד אחריו, או אולי תרגיל ליד האחורית קודם...... עוד? מה בכלל את עושה עם פרפר ? את בתחילת דרכך בחדכ"ש , לא?

27/12/2001 | 19:28 | מאת: תיקי

אני מתאמנת כבר שנתיים ועושה קורס מדריכי חדר כושר. אני לא מבינה, לפי מה שאתה אומר לא עושים שינוי מהותי כשעוברים מתכנית אימון אחת לשניה. האם עשיית הפרפר תוך הנחת הזרועות בצורה שונה תעשה את השינוי הדרוש? האם אני צריכה להחליף את המכשיר לחלוטין?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה