כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/12/2001 | 15:37 | מאת: מיטל.ש

אני מתאמנת שלוש עד ארבע פעמים בשבוע עושה 30 דקות מכשיר הליכה 20 דקות הליכון סקי הרמת משקולות לרגלים פנימי וחיצוני 20/3 ידיים 20/3 כבר חצי שנה אוכלת די סדיר אבל אחרי אימון אני די רעבה . כך שאני אוכלת איטיות אבל בכפות קטנה. חולה קוליטיס מה אתה מציע לי להגביר את האימון לירידה נכון שרמת השומנים שלי היתה מאוד גבוה 36 וירדתי במשך חצי שנה ל28 ואמרו לי שזה טוב. אבל נעצרתי עכשיו וכבר חודשיים אני ב-28. מה לעשות כדי להמשיך ולהוריד את רמת השומנים משקלי 78 קילו וגובהי 161. ידיים

27/12/2001 | 07:12 | מאת: ירון

באיזה דופק את עובדת? באיזה עומס את מתאמנת? לא הבנתי איזה תרגיל את עושה לרגלים. בעיקרון הייתי מעלה את העומס באימון. לגבי פחמימות מורכבות - אני לא בטוח שזה מומלץ במקרה של קוליטיס, אז תבררי עם הרופא המטפל. את מקבלת סטרואידים?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה