תזונה נכונה לנוער ספורטאי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/12/2001 | 14:17 | מאת: עמית

אודה לך אם תוכל להנחות אותי בנושא זה מדובר בספורטאים בני 17-18 שחקנים כדורגל תודה עמית

27/12/2001 | 07:18 | מאת: ירון

5 - 6 ארוחות ביום 50% פחמימות 30% חלבון 20% שומן בכל ארוחה. תוספים - ויטמין סי 100 מ"ג ביום לפחות, ויטמין E 800 - 1000 יחב"ל לפחות חוצמזה מולטי ויטמין (לא ג'י אן סי , לא צנטרום) הרבה מאוד מים - לא מאד קרים 5 מנות ירק , 3 -4 מנות פרי לאכול ארוחה של 250 קלוריות שעתיים לפני אימון לאכול ארוחה מלאה אחרי האימון

01/01/2002 | 16:20 | מאת: אילן

מאז שאני היתחלחי לאתמן היה לי כאבי בטן . מאז שאני אוכל נכון אין לי כאבי בטן אני מארגיש שאני בעצמי אוכל נכון . שעתיים לפני אימון זה נכון ,אפילו המאמן שלי אמר לאכול שעתיים לפני וזה נכון.לא לאכול שטיות לפי אימון,לשתות הרבה מים 20 ליטר ביום מים לפחות לשתות .

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה