שתי שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/12/2001 | 10:30 | מאת: תמר

אודה על תשובות לשאלות הבאות: 1- מה דעתך/כם על מכשיר ה - TORSO TRACK 2 המוצע ומודגם בערוץ הקניות, האם הוא באמת אפקטיבי לחיזוק שרירי הבטן/הכתפיים וכו'. 2- אני נוהגת ללכת על מסלול הליכה כל בוקר (בסביבות 7:00) במהירות של 6-6.5 קמ"ש במשך כ 30-40 דקות. השאלה: מה ומתי (לפני, אחרי, תוך כמה זמן...) מומלץ לאכול כאשר המטרה היא ירידה במשקל ושריפת שומנים. אודה על תשובות מפורטות.

27/12/2001 | 07:23 | מאת: ירון

1. לא יעיל 2. לא לאכול פחמימות לפחות שעתיים לפני ההליכה (לא יודע מתי את מתעוררת). לאכול ארוחה מאוזנת מיד אחרי האימון (50 - 55% פחמימות, 25% חלבון, 15 % שומן). תשתדלי לאכול פחמימות "מורכבות"

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה