כושר וצצלוליטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/12/2001 | 18:52 | מאת: הדר

שלום-אני בת 24 רזה 54 ק"ג לערך על 1.64 ס"מ גובה- נורמלי מאוד ממוצעת אני דיי רזה-ועדין יש לי צלוליטיס באיזור הישבן-זה פשוט מגעיל ממש מפחיד--אין לי כ"כ הרבה-אך כאשר אני מכווצת ישבן-כולו גושים כמו תפוז--זה מגעיל--וגם יש לי כמו מין 3 או 4 בורות קטנים כאלו של צלוליטס בירכיים----האם המצב רק ילך ויחמיר?מה לעשות? אני כל יום עושה קצת כושר 10 דקות ריצה במקום-עובדת על הבטן וקצת על הידיים-ועל הרגליים----האם יש לזה איזשהו אפקט חיובי?האם אני סתם מבזבזת את זמני?האם יש תרגילים ממש אפקטיביים לאיזור הישבן? אשמח לקבל תשובה, הדר

23/12/2001 | 23:12 | מאת: אדי מלמד

הדר , הצעותיי לי אלייך הם 1. להוריד מוצרים המכילים עמילן - קמח. 2. להירשם למועדון כושר ולבצע שיעורי מדרגה ועיצוב 3. או לחילופין לעלות ולרדת מדרגות.

24/12/2001 | 10:29 | מאת: הדר

אדי אתה לא כ"כ עונה לשאלותיי--שים לב למה שאני שואלת--להפנות למכון כושר זה הפתרון הכי פשוט. הדר

24/12/2001 | 21:43 | מאת: ניקולט

חמודה, מי שימצא פתרון להמסת הצללוליטיס של הנשים יזכה בפרס נובל להכרת - התודה הנשית. שלושת העצות שקיבלת יכולות " אולי " קצת לעזור, אבל לא בהרבה.

25/12/2001 | 16:43 | מאת: שלומי

ניקולטוש, איפה נעלמת לנו בפורום תזונה ? אנחנו לא מוותרים עלייך כל כך מהר !!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה