כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/12/2001 | 22:28 | מאת: רינת

מה ההבדל בין כפיפות בטן שמבצעים בהם חזרות עם הפסקות של סטים וכפיפות בטן שמבצעים אותן בהרבה חזרות -,בבת אחת ללא הפסקות של סטים? מה יותר טוב?

23/12/2001 | 00:46 | מאת: אסנת

לפי מה שהסבירו לי: סטים קצרים הם השיטה הנכונה. 15 חזרות, מנוחה של 1-2 דקות ושוב- ככה לפחות שלוש פעמים. כל מדריכי הכושר שדיברתי איתם אמרו שככה צריך לעבוד- לא רק על הבטן, בכלל על כל שריר. למה? זה לא אני.

23/12/2001 | 09:47 | מאת: ירון

את יודעת למה אוסנת : עומס אפקטיבי. עומס נמוך מדי לא גורם לשריר להתחזק. יחד עם זאת לא לימדתי אותך לנוח 2 דקות בין סטים של 15 חזרות ! קצרי את זמני המנוחה ל 45 שניות. וגם שימי לב לעומס: חזרה אחרונה מאמץ מירבי - רינת. כלומר לא לבצע 15 חזרות עם עומס המתאים ל 50 חזרות !!!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה