מסה שרירים,ושומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/12/2001 | 14:31 | מאת: צחי

האם בזאת שאני מפתח מסה שרירים אני גם שורף שומן,והאם ככל שהמסה גבוה יותר ככה השומן גם נשרף מהר יותר הכוונה לחילוף חומרים יותר גבוה..?

23/12/2001 | 09:41 | מאת: ירון

מסת שריר מעלה את קצב חילוף החומרים, וזה עובד בשבילך 24 שעות. יחד עם זאת מקורות האנרגיה הם מגוונים - השרירים צורכים לא רק שומן כמקור אנרגיה (פונקציה של אופי ומשך הזמן של פעילות מאומצת). במנוחה השרירים לא צורכים שומן, אבל הם דואגים לחסל את מלאי הסוכר בדם לפני שהוא הופך לשומן. לא הזכרנו את ענין התזונה כאן, אבל הוא לא פחות חשוב.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה