אלכוהל שרירים!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/12/2001 | 17:09 | מאת: צחי

אני מתאמן כמספר חודשים,שומר על תזונה נכונה משתמש בתוספי מזון וכו..אבל יחד אם זאת אני אוהב לשתות אלכוהל מדי שבוע,האם זה מזיק לשרירים בצורה דרסטית!!???מה זה בדיוק עושה ולמה.??אבל האם בזאת שלא הייתי שותה הייתי נראה יותר מפותח..?

21/12/2001 | 13:04 | מאת: ירון

אלכוהול לא מזיק ישירות לשרירים, אבל מזיק למספיק מערכות אחרות בגוף. קודם כל אלכוהול עשיר מאוד בקלוריות (7 לגרם !) שמגיעות מהר לדם, והופכות לשומן. שנית אלכוהול מזיק לכבד , למוח, ומפריע לספיגת ויטמינים. שתה פחות.

21/12/2001 | 14:25 | מאת: צחי

אבל הוא לא מפריע לטוסטורון הורמון הגדילה שחיוני מועד להתפתחות השרירים?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה