מונו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/01/2001 | 09:10 | מאת: רעות

היי. אני בת 15, ומתעמלת "רציני" כבר מגיל 8. לפני כחודש חליתי ב- "מונו" וזה פוגע באימונים שלי. למעשה- אולצתי ע"י המאמנת שלי להפסיק לגמריי, אך המשכתי להתאמן בעצמי מישום שאני חוששת שהכושר הגופני שלי ירד ואז זה יהיה בלתי אפשרי בשבילי לחזור לתחום. האם זה יכול להזיק לי?? ומתי זה כבר יעבור??

27/01/2001 | 11:43 | מאת: אדי מלמד

רעות שלום, לצערי דבר זה אינו בגדר סמכותי לענות לך, רק הרופא המטפל יקבע לך את המועדים הרצויים.

28/01/2001 | 07:31 | מאת: רעות

אני רק רוצה לדעת אם אני אוכל לחזור להתעמלות אחרי הפסקה ארוכה...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה