ירון- קרא בבקשה.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/12/2001 | 03:14 | מאת: אסנת

http://www.miok.co.il/sport_second.asp

19/12/2001 | 03:29 | מאת: אסנת

בקיצור, זה אתר miok- קופ"ח כללית. הכנסתי נתונים ובדקתי שחיית חתירה איטית למשך שעה- 500 קלוריות שריפה + המלצה חמה של הפעילות. בכל מקרה, אתר נחמד- רופאים הם תמיד מקור טוב למידע. www.miok.co il

19/12/2001 | 07:13 | מאת: ירון

במשך הזמן הזה יקירתי את יכולה לשרוף 500 קלוריות על המסילה, ועוד 400 בבור המשקולות, ועוד לבנות מסת שריר שתגביר את קצב שריפת הקלוריות 24 שעות ביממה, כל יום - כולל יום כיפור. כל זה גם יגרום לעליה משמעותית בצפיפות העצם - מה ששעה או שעתיים או 24 שעות של חתירה איטית לא גורמת. אבל - כפי שכבר ציינתי בעבר = התמדה היא הפרמטר המשמעותי ביותר. תבחרי בפעילות שבה תתמידי פור לייף. כל השאר הוא ויכוח אקדמי.

19/12/2001 | 08:19 | מאת: ירון

בדקתי את זה מתוך סקרנות. לא הייתי מציע לך לסמוך על המחשבון הזה יותר מדי. כך למשל שחיה בפירוש איננה weight bearing activity לצורך חישובי עצימות אימונית ובעקיפין תצרוכת קלורית. אורך הגפיים כושר הציפה והידרודינמיות של השחיין הרבה יותר משמעותיים לצורך תנועה במים - וראה זה פלא - אין פרמטרים כאלה בכלל. אבל יש משקל גוף..... חוצמזה בדקתי גם חישובי תצרוכת ל"אימון משקולות" למשך 50 דקות. ובכן העורך לא מתענין בכמה משקל הרמתי למשל, אבל יש הבדל משמעותי מבחינת צריכת האנרגיה אם מרימים 2 טון, או 10 טון באותו פרק זמן (זה פחות או יותר ההבדל בין נפח האימון שלי היום לנפח האימון שלי מלפני 5 שנים).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה