חדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/12/2001 | 16:36 | מאת: שחר

מה התוכנית הטובה ביותר לאימון לבחור שלא התאמן בחדר כושר אף פעם?

18/12/2001 | 18:38 | מאת: ירון

אפשר לדעת מה מטרת האימון? לבריאות כללית (חיזוק, בנית מסה ושיפור סבולת) תתחיל מ 3 אימונים בני 65 דקות בשבוע, כאשר בין אימון לאימון יש יום מנוחה. לא להתאמן יומיים רצוף!!! את האימון חלק כך: 5 דקות חימום 30 דקות חיזוק **= 5 -6 תרגילים בני 3 סטים בעומס של 12 - 15 חזרות על השרירים הגדולים בגוף. תקפיד על תרגילים מ ו ר כ ב י ם. דקה מנוחה בין סט לסט. 10 דקות מתיחות 20 דקות סבולת - בדופק אפקטיבי. תהיה חזק **אני יכול להמליץ על תוכנית מצויינת למתחילים, אבל היא דורשת הכרות של מושגים בסיסיים. יש לך מאמן שאתה יכול לסמוך עליו???

21/12/2001 | 12:27 | מאת: שחר

כן יש לי. עם תוכל לפרט אילו קבוצות שרירים וכמה פעמים לחזור עליהם בשבוע. כי לא ציינתה בשאלתי הקודמת

21/12/2001 | 13:09 | מאת: ירון

טוב עם יש לך מאמן שאתה סומך עליו אז תתחיל ב "דלורם" - תוכנית מצויינת למתחילים. שרירים גדולים : ירכיים (קדמי \ אחורי) חזה רחב גבי כתפיים \ טרפזים בטן וזוקפי גב הם לא גדולים אבל חשובים אז תוסיף לתוכנית. הגענו ל 7 תרגילים, נכון? זהו !

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה