ירון, תרגילים לחיזוק שרירי החזה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/12/2001 | 12:30 | מאת: אסנת

אני מכירה לחיצת כפות הידיים זו אל זו בקדמת הגוף וקירוב הידיים זו אל זו מאחורי הגב... (אני מקווה שהתיאור ברור). יש עוד תרגילים, ממוקדים ואולי יותר יעילים? המטרה- להרים את החזה למעלה. תודה

18/12/2001 | 13:35 | מאת: ירון

להרים את החזה למעלה? זה נראה לי ענין כירורגי, אם כי ייתכן שעל ידי בנית מסת שריר רצינית בכתפיים ובחזה העור יימתח. ייתכן. על כל פנים, תרגילים באיזה סביבה? בית , חדכ"ש? בבית - שכיבות סמיכה (למתחילים - כאשר נשענים על הברכים במקום על קצות אצבעות הרגלים). התרגילים שציינת הם איזומטריים ולא יעילים.

18/12/2001 | 17:23 | מאת: אביטל

אני זוכרת שלפני מספר שנים אמרה לי מדריכת כושר שעניין החזה של נשים הוא גנטי כמעט לחלוטין ולרוב התרגילים למיניהן אינם עוזרים. מנסיונה האישי היא אמרה שלרוב הנשים ייפול החזה בשלב זה או אחר, וחבל להתאמץ בשביל זה. אם זה ממש מפריע אז האופציה היחידה היא כנראה התערבות כירוגית.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה