כפיפות שמיכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/12/2001 | 12:02 | מאת: שלמה שער

לאיזה שרירים מיועד התרגיל

18/12/2001 | 02:03 | מאת: spachial-L

אין כפיפות שמיכה התכוונת לשכיבות שמיכה או שמה לכפיפות בטן????

18/12/2001 | 12:13 | מאת: ירון

בהנחה שאתה לא מכופף את השמיכה שלך בתור אימון, אלא מתכוון לשכיבות סמיכה (כלומר אתה נסמך על זרועותיך ועל קצות אצבעות הרגלים), אז זהו תרגיל מורכב. השרירים המשתתפים: חזה, רחב גבי, תלת ראשי זרועי, כתף קדמי. יש גם שרירים נוספים המבצעים מאמץ איזומטרי (שרירים מייצבים) שהם כל האספקטים של שריר הכתף, ושרירי הבטן. אתה יכול לשנות את הזויות של כפות הידיים, מרחקן מציר הכתף, מרחקן מצידי הגוף, מרחקן אחת מהשניה. כל וריאציה כזו משנה את העומס על השרירים בפלג הגוף העליון.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה