פעילות גופנית בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/01/2001 | 00:26 | מאת: פדלאה

שלום רב! מהי הפעילות הגופנית ההתחלתית המומלצת לאישה בסוף שנות הארבעים, בריאה, למיטב ידיעתה, אשר במשך שנים רבות לא עסקה בשום ספורט מלבד לחיצה על עכבר המחשב? ומהן הבדיקות הרפואיות אותן מומלץ לעבור לפני התחלת פעילות כזאת? בתודה מראש!

23/01/2001 | 20:24 | מאת: אדי מלמד

פדלאה שלום, אתחיל מהסוף, המלצתי החמה היא ללכת למכון מחקר מוסמך כעין מכון מור , או מדי-טסט, אשר שם יבדקו אותך כדת וכדין ושם תקבלי תשובות מספקות. בנוסף יש לבצע בדיקות דם ותפקודי כבד, כליות, ובלוטת התריס (הבדיקה נקראת TSH). ברמת האימון - חדר כושר, יש לומר לאותו מאמן אשר את מתראיינת אצלו בפעם הראשונה על עברך המלא ויטפלו בך נאמנה. חוגים - התעמלות נשים למתחילים, קלנטיקס, פלנדקרייז באים מאוד בחשבון בתור התחלה. עלי והצליחי! בברכת הספורט

23/01/2001 | 22:58 | מאת: פדלאה

רב תודות על התשובה המהירה והברורה! פדלאה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה