אימון בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/12/2001 | 18:11 | מאת: שי

התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כ- 3 חודשים כ- 3 פעמים בשבוע בשל מילואים ומחלה התאמנתי בשלושה שבועות האחרונים רק פעם בשבוע מה קורה לשרירים בתקופה כזו שהגוף מפסיק להתאמן כמו כן ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור שגרה באימון כדי לא להשתעמם האימון שלי מורכב מ- 1. רבע שעה עד חצי שעה הליכון 2. כחצי שעה משקולות תודה

11/12/2001 | 17:26 | מאת: ירון

השרירים מתדלדלים = פחת במסת השריר. תאר את תוכנית האימונים שלך והפורום יוכל להמליץ על שינויים לגיוון. "פירוט" כולל הכל: איזה תרגילים באיזה שיטת ביצוע עומס בכל סט \ מספר סטים זמן מנוחה באיזה דופק אתה רץ

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה