שתיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/12/2001 | 15:37 | מאת: סנונית

קראתי שאיזשהוא מקום כי בענפי ספורט מסוימים (התעמלות מכשירים ,התעמלות קרקע) יש מגבלה על כמות המים שמתעמלת שותה מדוע?

09/12/2001 | 16:41 | מאת: ירון

יקירתי בעלת הכנף, כדי להתיחס באופן מעמיק הפרורום צריך הפניה: איפה קראת את מה שקראת. חוצמזה, באיזה שלב בפעילות מדובר? במהלך תרגול על הקורה? באמצע אלמנט צוקהרה? באופן כללי שתיה במהלך פעילות גופנית עלולה לגרום להתכווצות שרירי הבטן, ואולי לזה הכוונה. זה נכון אגב - לכל פעילות נמרצת.

15/12/2001 | 11:09 | מאת: אדי מלמד

אוסיף לתשובתו של ירון, בענפים מסוימים ישנם אימונים לשיפור, הגדלת של נפח הריאות ושינוי פריפריית הריאות כלומר עבודה מאונכת בעמידה כגון ריצה ומאוזנת כגון שחייה. לכן ישנה משמעת מים מאוזנת באימון עצים לשיפור יכולות נוספות אני יכול לכתוב שעות על משמעויות אלו. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה