ירידה במשקל לאחר הפסקת פעילות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/12/2001 | 09:12 | מאת: טל

כולם טוענים ואומרים שעל מנת לרדת במשקל יש לבצע פעילות בנוסף לדיאטה. במשך כשנה אני מבצעת 5 פעמים בשבוע 45-50 דקות. כאמור התיאבון הלך וגבר , תאווה רצינית לאוכל...ואמנם עליתי רק 2 קילו . (המטרה היא לרדת כמובן כ 5 קילו). בשבועים האחרונים לא ביצעתי בפעלות כי לא הזדמן לי פשוט נסתם לי התיאבון לגמריי. וירדתי 2 קילו. יום לאחר השבועיים שוב התחלתי להתעמל ו..כמובן רעב וחשק נוראי לאוכל. מה ההסבר??

09/12/2001 | 15:14 | מאת: אסנת

נראה לי שאת עובדת קשה מדי. מסת השריר שלך גבוהה וכשהפסקת את הפעילות היא קטנה ולכן רזית במשקל. תמדדי היקפים, אם ירדת בהיקפים בזמן הפעילות ובזמן ההפסקה לא ירדת או עלית, אז כנראה שזו הסיבה. לדעתי, פחות פעילות, 4-3 פעמים בשבוע זה מספיק. הרעב- שורפים אנרגיה אז הגוף דורש לחדש, זה טבעי, אם תדעי לאכול את הדברים הנכונים לפני ואחרי הפעילות, זה יהיה בסדר גמור. בהנחה ואכן ירדת בהיקפים, אז כנראה שאת גם אוכלת נכון. ואז אין לך מה לדאוג. כמובן, אני לא מוסמכת לענות, זו רק דעתי.

15/12/2001 | 11:26 | מאת: אדי מלמד

ההסבר הראשוני הוא שלא התעמלת נכון, לא חילקת את כמות מזונך ביום למספיק ארוחות ועוד. כאשר חולים ואין תאבון אוטומטית לא מכניסים את שצריך או את שגופנו צריך הן מבחינת נוזלים והן מבחינת כמות אוכל נדרשת.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה