אני עושה עבודת חקר על טיפולים בהשמנה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/12/2001 | 21:47 | מאת: כנרת

אני מחפשת חומר על הנושא "טיפולים שונים בהשמנה" ומתמקדת בעיקר על "מחקר השוואתי על האפקטיביות מבחינה בריאותית ושמירה על משקל תקין של הטיפולים השונים בהשמנה לטווח ארוך של כ- 5 שנים". אשמח מאוד מאוד אם מישהו שקורא את זה פה ייקשר אותי לאתרים שבהם יש מידע על הנושא או לאו דווקא לאתרים, גם לספרים טובים ועיתונים בנושא.. אני אשלח את העבודה המוכנה למי שישלח לי חומר... תודה מראש :-)

06/12/2001 | 07:14 | מאת: ירון

כנרת, נסי את www.exrx.net/fatloss.html יש שם גם הפניות לספרים בנושא, והפניות למחקרים. תני אינדיקציה אם זה מה שאת מחפשת, ואחשוב על עוד רעיונות.

07/12/2001 | 22:34 | מאת: אדי מלמד

אתר medline.com מקושר להמון ספריות בכל העולם, אתר זה יתן לך מענה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה