מוצר בשם Hydroxycut ( יש בו אפדריו )

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/12/2001 | 12:13 | מאת: שואל

HYDROXYCUT אבל פתאום אני מפחד לקחת אותו בגלל שיש בו אפדרין אני מתאמן הרבה בחדר כושר ומעוניין להוריד את שאריות השומן הקטנות מסביב לבטן. מה דעתכם האם לקחת את המוצר או לא ? אתר המוצר: http://www.muscletech.com/Hydroxycut.asp

05/12/2001 | 07:48 | מאת: ירון

הפורום בעקרון מתנגד לתוספים מהסוג הזה. מוטיבציה צריכה לבוא ממאגרים פנימיים, חוצמזה שיש לא מעט סיכונים בריאותיים הכרוכים בצריכה של אפדרה (הצמח ממנו מופק אפדרין). מה זה מתאמן "הרבה"? תפרט, תרגילים \ עומסים\ זמני מנוחה\ מספר אימונים בשבוע\ דפקים\מספר סטים?

05/12/2001 | 11:34 | מאת: שלומי

הפורום מתנגד ?? מי זה בדיוק הפורום ?? האמת, ירון, אתה הוא הפורום. אתה ואין בלתך. כל הכבוד לזמן שאתה מקדיש לאנשים. בהתנדבות. נראה לי שאדי מלמד ראה שיש מישהו בשיעור קומה כשלך שעושה את העבודה שלו והוא פשוט נעלם. יום נעים

07/12/2001 | 22:40 | מאת: אדי מלמד

הצעתי היא לא לנגוע במוצרים אלו וזאת למרות שבארצות הברית אפדרין וחומצה ליפטית וחומצות אלפא שונות יוצרות בעיות שונות אשר עדיף לא להשתמש בהם מלכתחילה. בברכה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה