דיאטה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/11/2001 | 07:55 | מאת: ליליאן

שלום רב, אני בת 50 . איזה פעילות גופנית אפשר להתאים לי בלווי לדיאטה אותה אני עושה?? מעונינת בפעילות שתעזור לי להפחית במשקל. אני בריאה לחלוטין אבל לא רגילה לםעילות בכלל.

27/11/2001 | 07:50 | מאת: ירון

את יכולה (וצריכה ) לעשות הכל: הליכה עם אינטרוולים קצרים של ריצה, אימון כנגד התנגדות (של משקל הגוף או משקולות) מתיחות. הכל צריך להיות מותאם לרמת הכושר שלך, כך שהאימון יהיה אפקטיבי.

07/12/2001 | 23:03 | מאת: אדי מלמד

כל פעילות באופן מבוקר יכולה להתאים לך, חוגים שונים, הליכות, ריקוד, פעילות גופנית כשחיה או חדר כושר ועוד

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה