טאיי צי ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/11/2001 | 22:08 | מאת: nira

שלום רב אבקש לדעת מה זה " טאי צי " והאם אנשים עם עקמת בגב יכולים להשתתף בסוג ספורט זה ?

21/11/2001 | 23:39 | מאת: רם מנשה

אחד הדברים היפים של התאי צי שאנו באימון צרכים להתחבר לתנועה שלנו כלומר במידה וכואב החטאנו את המטרה הייתי ממליץ לך להתחיל תאי צי תוך אימון איתי ומבוקר עם מורה מומחה בתחומו אנו גם רוקדים וגם נלחמים למעשה התנועות שהינם ריקוד הם תנועות שהם מהוות לחימה והגנה בריקוד כל המטרה היא לנוע בהרמוניה ובזרימה אם אני זוכר נכון צי - היא אנרגית החיים ותאיי היא זרימת האנרגיה חשוב במהלך האימון להבדק אצל רופא מומחה אחת לתקופה על מנת לראות את המעקב לעקמת בגב הייתי ממליץ שחיה יוגה בלבד

22/11/2001 | 08:40 | מאת: ירון

רם היקר, למה לדעתך שחייה או יוגה מומלצות לעקמת בגב? הן מתאימות לכל סוגי העקמת? מכל הסיבות שאפשר להעלות על הדעת הגורמות לעקמת? לדעתי, אם יש אבחנה קלינית של עקמת צריך להתייעץ עם פיזיוטרפיסט לגבי פעילות מומלצת.

07/12/2001 | 23:12 | מאת: אדי מלמד

מסכים בהחלט, אפשר להוסיף פלדנקרייז, אלכסנדר או פילטיס

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה