שתיה לפני הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/11/2001 | 10:40 | מאת: Arie

שלום אומרים כי שתיית קפה כחצי שעה לפני הליכה תגרום לשריפת קלוריות מוגברת האם זה נכון? ואם כן איזה קפה רצוי לשתות? ואולי גם תה טוב? אריה

14/11/2001 | 11:46 | מאת: אביטל

אריה, בדיוק אתמול ירון אמר משהו בנושא תציץ בהודעה הזו והבאות אחריה http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=61&i=15557&t=15395

14/11/2001 | 14:10 | מאת: Arie

עדיין לא הבנתי אם תה יהיה טוב באותה מידה

14/11/2001 | 14:19 | מאת: ירון

תראו חברים, קפאין מזיק לגוף גם אם במקרים מסויימים אנחנו צורכים אותו בשקיקה, ובנסיבות מסויימות יש בו תועלת = אני מעדיף לשתות הרבה קפה במידה ואין לי ברירה אלא לנהוג כשאני עייף. אבל בכל מקרה, תגבילו את צריכת הקפאין שלכם ככל האפשר. שתי כוסות קפה ביום. זהו. אז זה בסדר לתזמן את הכוס השניה לפני האימון. הרבה יותר חשוב לביצועים הספורטיביים שלכם להקפיד על: תזונה, מנוחה, ותכנית אימונים תמציתית. אריה, בתור התחלה בדוק אם אתה צועד "נכון" (בדוק את מידת השחיקה בעקב הנעל לעומת שאר הסוליה). כן - אני מצפה לתשובה.

17/11/2001 | 14:52 | מאת: אדי מלמד

אכן קפה עוזר לנושא אולם לזמן קצר מאוד, יש להבין כי דבר זה לא יעזור לכם לאורך זמן אלא באופן רגעי ביותר. ישנה נוסחה עפ"י משקל גוף על פיה יש לשתות כמות מסוימת של קפאין. אני מציע להימנע מכך ככל האפשר בכדי שלא יווצר מצב שבו תתמכרו לקפאין ואז יהיו לכם מצבי רוח שונים וזהו דבר לא בריא. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה