מכשירים לחיזוק שרירי הבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/11/2001 | 17:31 | מאת: גלית

שלום אני מעוניינת לקנות מכשיר לחיזוק שרירי הבטן,אך אני מתלבטת אם מכשירים אלו באמת מועילים??? מה כדאי לקנות? האם ה- AB SHAPER הוא מכשיר טוב???

12/11/2001 | 23:31 | מאת: אדי מלמד

אכן מועילים אולם אין תחליף לעבודה חופשית

13/11/2001 | 07:48 | מאת: ירון

אדי כבר ענה לעצם הענין, אבל רציתי להתיחס לנושא מהיבט נוםף: אני מציע לך גלית לבדוק את המחוייבות שלך לנושא הספורט והכושר למשך לפחות 3 חודשים מבלי להכנס להשקעות כספיות, וזאת כדי למנוע הצטברות של מונומנטים בסלון - שאין להם שימוש. במידה ותתמידי לפרק זמן ארוך (לפחות 3 חודשים כאמור) בכפיפות בטן ללא עזרת מכשירים, תוכלי לשקול ברצינות השקעות בציוד.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה