המשך לשאלה הקודמת - דופק בפעילות אירובית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/11/2001 | 10:49 | מאת: טובה

שכחתי לציין כי שעה לפני האימון אכלתי חטיף "אנרג'י"- האם יש לכך משמעות?

13/11/2001 | 07:37 | מאת: ירון

היתה יכולה להיות לזה משמעות חיובית במידה והיית עושה אימון "כח". יש לזה משמעות שלילית במידה ואת מעוניינת לשרוף שומנים. אגב, מה אכלת אחרי האימון ? זו שאלה הרבה יותר חשובה.

13/11/2001 | 10:09 | מאת: טובה

ירון שלום רב, תודה על התשובות. מה היית ממליץ לאכול לפני אימון של שריפת שומנים?(ספינינג במקרה שלי ) לאחר אימון אני אוכלת ארוחה מלאה הכוללת ירקות , גבינה, ומס' פרוסות לחם קל. לפעמים גם ביצים. תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה