דיאטה וכושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/11/2001 | 07:28 | מאת: אביטל

שלום, התחלתי בתהליך של דיאטה בשילוב פעילות גופנית. הדיאטה לא מוגבלת במיוחד, אני משדלת להמנע משומנים ובייחוד שומנים לא בריאים, לא להשאר רעבה, ולאכול כמה שיותר מגוון ולהשגיח בסה"כ על כמות הקלוריות היומית. הפעילות הגופנית היא הליכה של 40-60 דקות, 4-5 פעמים בשבוע. לאחר מכן אני עושה מתיחות וכפיפות בטן (10 חזרות, 4 סטים). ב 5-6 שבועות האחרונים הורדתי 4 ק"ג. האם הפעילות הנ"ל טובה לעזרה בהרזיה, האם אתם ממליצים לשנות משהו ? אני גם רוצה להוסיף תרגילים נוספים לחיזוק שאר חלקי הגוף (ידיים וחזה למשל). אפשרי עם משקולות. המטרה היא בעיקר לתרום לתהליך ההרזיה אבל גם להרגשה טובה ולחיזוק הגוף. תודה מראש

12/11/2001 | 08:20 | מאת: ירון

עושה רושם שאת עושה חיל ! אז מה השאלה? אורח החיים שאימצת גורם לך לרזות, ואף יש לך רצון להוסיף פעילות. בוודאי שאנחנו בעד. אגב - ירידה בהיקפים היא סממן טוב יותר להרזיה מאשר ירידה במשקל. תמדדי את היקף המותניים (באיזור הטבור), וכן את הירכיים ותשווי פעם בחודש. קצב ההרזיה הממומלץ הוא חצי ק"ג בשבוע. קצב מהיר הרבה יותר מעיד על פחת במסת השריר. אני הייתי מתמקד בשרירי החזה הכתפיים והגב במידה ואת רוצה להוסיף תרגילים לאימון.

12/11/2001 | 09:24 | מאת: אביטל

ירון, תודה על התשובה :-) אני יודעת שקצב של חצי ק"ד בשבוע הוא המומלץ. נראה לי שהורדתי יותר בגלל שזה מה שקורה בד"כ בהתחלה עם דיאטות, וכנראה שזה יתייצב עד לשקילה הבאה. אני אשתמש גם במדידות שציינת. השאלה הייתה לגבי המלצות לתרגילים ספציפיים. איזה תרגילים אפשר לעשות עבור השרירים שהזכרת ? אני יודעת שקשה להסביר באינטרנט, יש איזה ספר שאתה יכול להמליץ עליו ? תודה

17/11/2001 | 15:27 | מאת: אדי מלמד

עלי והצליחי הוסיפי לעצמך שיעורי חיטו ועיצוב אשר ישלימו את שסחר ואנא שתי המון. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה