החלטה קשה!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/11/2001 | 07:31 | מאת: רועי , רעננה

היי ראשית תודה על המענה , שנייכם כמעט עונים אותה תשובה , והיא מפתיעה אותי שכן הייתי בטוח כי ישנם תרגילים המיועדים לאזור המרכזי בגוף וכי ביצועם יחטב ויחזק , אולם אתם נוטים לכיוון של תזונה נכונה . לא שחשבתי כי אן קשר לתזונה , אבל אצלכם זה הקונספט! , טוב מבחינתי השיטה ה2 שהצעת נשמעת לי יותר מתאימה עם כי ללכת למכון כושר 4 פעמם בשבוע ? , זו כמעט פעולה בלתי אפשרית, אני עובד שעות רבות ועד שאני מגיע למכון אני סחוט פיזית , לכן בעצם קשה לי . , מה בכל זאת ניתן יהיה לעשות על מנת להקל עלי ,!

09/11/2001 | 19:16 | מאת: אדי מלמד

קבע פגישה עם דיאנית קלינית באופן פרטי או דרך קופ"ח בברכת הספורט

11/11/2001 | 08:30 | מאת: ירון

תזונה זה ענין חשוב, אבל אל תשלה את עצמך שאתה תהיה רזה לאורך זמן אם לא תבצע פעילות גופנית. לא מדובר על 4 פעמים בשבוע חדר כושר, אם כי זה הפתרון המועדף עלי. אני מניח שהאימונים שלך ארוכים מדי ולכן אין סיכוי שתהפוך אותם לדרך חיים. אתה יכול להתאמן ברצינות גם בבית. אפילו אדם עסוק כמוך יכול להקדיש חצי שעה 4 - 5 פעמים בשבוע.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה