אבסטרוניקס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/10/2001 | 13:01 | מאת: איקס

חברתי לעבודה הזמינה מכשיר בשם"אבסטרוניקס" דרך ערוץ הקניות. המכשיר הינו חגורה שמניחים סביב האזור עליו רוצים לעבוד ובעזרת פולסים חשמליים הוא מפעיל את השריריים וגורם להם "לעבוד". האם המכשיר אכן יכול להוות תחליף לפעילות ספורטיבית? האם המכשיר עלול להזיק?

29/10/2001 | 14:05 | מאת: שלומי

לאיקס, יש בדף הנוכחי שאלה של אחת בשם: פרלה והיא שואלת את השאלה שלך. נא עייני בתשובתו של אדי. בהצלחה

02/11/2001 | 15:01 | מאת: אדי מלמד

מכשיר זה אכן מפעיל שרירים . יש להשתמש בוולטג' נמוך ויש לבדוק תו תקן ישראלי ברמת בטיחות יש להבין כי מכשיר זה לא שורף שומנים!!!!! בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה