איך מתחילים להתאמן?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/10/2001 | 21:45 | מאת: סימה

אני בת 32 גובהי 1.60 ומישקלי 120 ק"ג תמיד עשיתי ועושה דיאטות אבל.... נרשמתי עכשיו למכון כושר ליד הבית והשאלה שלי היא האם אני יכולה להתאמן(אני בריאה ) באופן שוטף למרות שאף פעם לא התעמלתי ואיך אני מתחילה להתאמן באיזה קצב ואילו תרגילים יעשו לי טוב לבריאות ולהורדה במשקל בבקשה תעזור לי אני על סף יאוש אני מאוד רוצה לרדת ולהכנס להריון בהקדם האפשרי אבל לא במשקל הזה. תודה, סימה

28/10/2001 | 12:33 | מאת: עירית

אם את גרה באיזור המרכז הייתי ממליצה לך בחום ללכת למכון איתן בראשון לציון. מעבר לחדר כושר אליו את נרשמת, עושים מדידות כאשר את נרשמת, מדידות כוללות משקל, גובה, היקפים של ירכיים, חזה, ידיים, רגליים. מדידת אחוזי שומן בגוף. מדריכים אותך כיצד לבצע את התרגילים במכון המותאמים לך אישית. ועורכים שיחת תזונה שבסופה אם ברצונך להתחיל בדיאטה, הם בונים לך תפריט. התפריט אינו קשה , אוכלים 4 ארוחות ביום. אבל הרכב האוכל, למי שאוהב בצקים ומתוקים, הוא קשה. אני יכולה לומר לך שאחוזי ההצלחה מאוד גבוהים, חבר שלי ירד בארבעה חודשים 10 קילו, וזה בצורה מבוקרת ועם השגחה. אם תרצי עוד פרטים את מוזמנת לכתוב לי.

02/11/2001 | 15:11 | מאת: אדי מלמד

סימה , עפ"י מכתבך את נשמעת מיואשת, אנא מסרי לי באיזה איזור את גרה ואוכל לכוון אותך יותר, בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה