חסרונות פעילות אירובית לנשים.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/10/2001 | 12:19 | מאת: ניקול

מה הנזקים שפעילות אירובית עלולה לגרום לגוף האשה? תודה למי שיענה לי לשאלה.

25/10/2001 | 14:44 | מאת: גליה

ניקול, אני לא יודעת מה החסרונות שיכתבו כאן מומחים ממני אבל אני כן יודעת שלנשים בעלי מבנה גוף רזה במיוחד פעילות ארובית אסורה בשל הורדת הקלוריות הרבה בשיטה זו. לנשים בעלות מבנה כזה עדיפה פעילות ספוטיבית אחרת. מקווה שעזרתי איכשהו. גליה

27/10/2001 | 13:27 | מאת: אדי מלמד

נזק מתרחש כאשר: 1. אנו לא מתאמנים באופן מבוקר. 2. הרגלים ואורח חיים אינם נכונים. 3. סוג האימון אינו מתאים לנו ולמטרתנו. 4. תזונה לקויה. 5. אימון יתר. אינני מוצא נזק באם תתאמני נכון מבוקר ותחת השגחה והדרכה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה