ספינינג

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/10/2001 | 10:19 | מאת: סיון

שלום....... אני מעוניינת לדעת איפה יש ספינינג באזור השרון? אני גרה בכפ"ס..... בתודה,סיון

22/10/2001 | 10:49 | מאת: שלומי

לסיון, שלום, מה זה ספינינג ואיך הגעת לזה ??? ספרי לנו !!!!!

22/10/2001 | 11:14 | מאת: סיון

היי שלומי ספינינג זה חדר עם קבוצה של אנשים שעושים כושר על אופניים עם מדריך ושורפים מלא קלוריות!!!!!! ונהיה גוף חטוב עם ישבן מוצק ..... :)

22/10/2001 | 12:05 | מאת: שלומי

אז מה יכול להיות מסוכן בזה ? דרך אגב, ספינינג באנגלית פירושו: להסתובב במהירות. או יותר נכון: לסובב במהירות. אולי כאן הכוונה לסיבובים של הפדלים של האופניים. זה עוזר רק לישבן ????? מה עם בטן מוצקה ושטוחה ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה