מידלדל ביד למרות שהגוף רזה..

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/05/2024 | 13:59 | מאת: ר

אני נערה בת 18 , אחרי דיאטה שבה רזיתי 17 קילו ,וכרגע אני רזה חוץ מהיד שבמקום שגם היא תיהיה רזה יש לה מידלדל מעצבן .. חשוב לציין שאני עושה חמש פעמים בשבוע אימונים בחדר כושר , לרוב אימוני כח ואני מרימה משקלים וכו..אבל שום דבר לא עוזר לי לחטב את הייד.. היא נשארת שמנה עם מידלדל .. יש לך עצה? זה אפשרי להוריד את זה טיבעי ? או שרק התערבות של הקפאה / המסה יעזרו כאן ? אשמח לתשובה ! תודה !!

שלום, אין מספיק נתונים - תוך כמה זמם הורדת 17 ק"ג / כמה זמן את מתאמנת באימוני כוח/מהי תכנית האימון הנוכחית / מהי תכנית התזונה הנוכחית/ פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

15/05/2024 | 10:58 | מאת: ר

אוקי אני הורדתי את ה17 קילו בערך תוך שמונה חודשים / שנה.. זה היה מאוד איטי והדרגתי , אני החלפתי לתזונה בריאה ומאוזנת והשתדלתי לאכול בריא ומסודר ( היום אני ממש מנסה לשמר את זה ומצליחה רק עם טיפה נפילות.. אני בבוקר אוכלת ארוחת בוקר מסודרת שכוללת חלבון וירקות ופחמימה ובצהריים כנל ובערב משהו יותר קליל ) אני מתאמנת באימוני כח כבר מעל שנה אבל בחודשים האחרונים (חמש חודשים בערך ) אני ממש התחלתי להרים משקלים יחסית גבוהים .. אני עושה סקוואטים עם שלושים קילו ומשקולות יד אני מרימה בין חמש לשמונה .. אני מקווה שזה מספיק.. אם צריך עוד אני אפרט ! תודה !!

שלום, אכן יכול להיות מצב של "שומן עיקש" באזורים מסוימים בגוף. לא ברור מתיאורך עם את עושה גם תרגילים ספציפיים ליד אחורית ( מניח שלשם התכוונת) והאם התוכנית נבנתה ע"י מאמן כושר. ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר ולהוסיף או להדגיש גם יד אחורית לצורך העלאת מסת שריר באזור זה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה