כמה שאלות בנושא תזונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/04/2024 | 01:17 | מאת: אלה

שלום, כמה שאלות: 1. כמה ק"ג עולים במהלך המחזור? 2. איזה שמן חסר טעם הכי מומלץ? מצאתי שמן זרעי ענבים אבל הוא מזוכך, כדאי לוותר? 3. בתקופות שבהן אני חורגת מעט מאכילה בריאה ומאוזנת אני עולה במשקל מאד מאד מהר. זה יכול להתבטא במשקל אחרי יום/ יומיים. האם זה הגיוני? תוך כמה ימים עולים במשקל במידה ולא שומרים? (אני לא מתכוונת לממש ארוחות שחיתות אבל כן מידי פעם במהלך השבוע: ממתק/ פיצה/ פסטה וכדומה שאני לא רגילה לאכול).

אלה שלום, 1. מאד אישי - בגדול בין 1 ק"ג ל 3 ק"ג 2. לא בהתמחותי- אומרים ששמן קטו אויל KETOIL חסר טעם. 3. אכן ניתן לראות חריגה במאזן הקלורי תוך יום, ואם החריגה תמשיך כך גם המשקל יעלה. בהצלחה אורי בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה