מתאמן מתחיל בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2024 | 21:52 | מאת: מרדכי

שלום רב, שאלתי, לגבי תוכנית אימונים למתחילים, למה נותנים בדר"כ אימונים FULL BODY על כל מיני מכונות?? האם לא ניתן לעשות תרגילים מקבילים לכך במכשירים יותר למתקדמים?? וכן מה לגבי חלוקה לימי אימון A ו- B נניח, כבר מההתחלה..? והאם כל התשובה לכל הנ"ל, תשתנה אם מדובר באדם שבעבר הרחוק התאמן באופן מלא? (לפני כעשור)

מרדכי שלום. מספר הערות - Full Body עושים גם למתחילים וגם למתקדמים, זה תלוי במטרות המתאמן, לוחות הזמנים ועוד. נהוג לתת פול בודי למתחילים מאחר ויש תהליך למידה של הביצועים , הדרגתיות באימונים ועוד. למתאמן וותיק שעשה הפסקה ארוכה קרוב לוודאי שביצוע התרגילים יהיה טוב אבל הכניסה לתוכנית האימון תהיה דומה למתאמן מתחיל . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה