אימונים+דיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/02/2024 | 17:59 | מאת: גל

כמה זמן יקח להגיע למשקל נורמלי אם ירדתי במעל חודש בערך 7 קילו עם אימוני התנגדות ומן הסתם הפסקתי לאכול אוכל מזיק אבל אני לא מרוצה עכשיו מהסטטוס קוו

גל שלום, מה זה נורמלי? מה משקלך היום? מהו אחוז השומן? פרט יותר ואחזור אליך. בהצלחה אורי

25/02/2024 | 19:36 | מאת: גל

122-123 קילו

גל שלום, חשוב להבין שבכדי לרדת במשקל יש להיות בגירעון קלורי. ללא תכנית תזונה מסודרת קשה יהיה לרדת ( אם בכלל). ממליץ בחום לבנות תכנית תזונה עם תזונאי/ת, עדיף תזונאי/ת ספורט, להמשיך אימוני כוח ולשלב פעילות אירובית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה