שומן בבטן.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/02/2024 | 19:42 | מאת: רהב

אני מתכנן להיכנס לאימונים ורוצה לדעת אם כאלה של התנגדות עם גומיות יכולים לגרום לרדת בהיקפים בבטן ומה ההבדל בינם לרצועות התנגדות ?

רהב שלום, ברכות על ההחלטה. חשוב להבין שהורדת היקפים ( שומן) ללא תכנית תזונה נידונה לכישלון. בכדי לרדת בהיקפים יש להיות בגירעון קלורי והשפעת תכנית התזונה היא המשמעותית. נכון "שהנוסחה" המנצחת הינה שילוב של תזונה ופעילות גופנית אך בהתייחס לפרמטר זה התזונה היא המפתח. בנוסף אין אפשרות לבצע הורדת שומן נקודתית - כלומר תרגילי בטן לא יורידו שומן מהבטן.. הורדת השומן / היקפים תגיע מסך הגירעון הקלורי. לגבי גומיות מול רצועות - שני כלים שונים, אני ממליץ על הרצועות מהסיבה הפשוטה שמגוון ההתנגדויות והתרגילים רב יותר, מה גם שגומיות מגיעות במגוון התנגדויות ולכן תצטרך מספר רב יותר של גומיות להתאמת ההתנגדות לתרגיל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה