איש שרוצה להרזות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2024 | 18:46 | מאת: צביקה

מה הקצב האידאלי לאבד משקל אני שוקל מעל 120 KG ואני מקפיד על אוכל יחסית בריא וגם קצת הליכה ?

צביקה שלום, בכדי לרדת במשקל יש ליצור גירעון קלורי. גירעון קלורי יגיע מתוכנית תזונה. ממליץ לעשות זאת בליווי מקצועי של תזונאי/ת . גם אם אתה אוכל בריא אין משמעו שאתה בגירעון קלורי. לגבי פעילות גופנית - ההמלצה היא לשלב גם פעילות אירובית כגון הליכה 3 פעמים בשבוע למשך של בין 30 ל 60 דקות. בנוסף מומלץ להוסיף גם אימוני כוח העשויים לשמר / להעלות מסת שריר ובכך לשמר חילוף חומרים. מומלץ 2 אימוני כוח בשבוע. שורה סופית - ממלית שתתייעץ עם תזונאי/ת ומאמן כושר שיבנו לך תכנית מסודרת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה